HrvatskiEnglish
azanas

KALENDAR 2016.

kalendar2016naslovnicaIZLOŽBA

izlozba„POZNAJEM I POŠTUJEM DJEČJA PRAVA“

8.jpg

Djeca kažu

19.jpg

zastitanajboljeg

DISKRIMINACIJA

csi banner

csi-red

ratifyOP3

Svečana sjednica Hrvatskoga sabora u povodu 25. obljetnice međunarodnog priznanja Hrvatske Ispis E-mail
Ponedjeljak, 16. siječnja 2017.

Sabor 25god.priznanjaRHU prigodi obilježavanja 25. godišnjice međunarodnoga priznanja Republike Hrvatske u Hrvatskome saboru 16. siječnja 2017. održana je svečana sjednica na kojoj je, uz najviše državne dužnosnike Republike Hrvatske te brojne uglednike političkoga, vjerskoga i akademskoga života, sudjelovao i predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk. Okupljenima su se obratili predsjednik Hrvatskoga sabora Božo Petrov, Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, Donald Tusk i predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović.

Više...
 
Pravobraniteljica se sastala s ministricom Nadom Murganić Ispis E-mail
Srijeda, 11. siječnja 2017.

zastita djece2

U Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić sastala se 11. siječnja 2017. s ministricom Nadom Murganić, kako bi zajedno razmotrile niz aktualnih tema u području zaštite prava i interesa djece.

Više...
 
Predavanje u OŠ Ladimirevci o zaštiti djece s problemima u ponašanju Ispis E-mail
Utorak, 10. siječnja 2017.

DelinkvencijaNa poziv OŠ Ladimirevci u Ladimirevcima, savjetnica pravobraniteljice za djecu Sanja Vladović održala je 10. siječnja 2017. predavanje za djelatnike škole o zaštiti prava i interesa djece s problemima u ponašanju. Predavanje su pratili članovi Učiteljskog vijeća, djelatnici stručne službe i ravnatelj.

Više...
 
Sastanak u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Ispis E-mail
Ponedjeljak, 09. siječnja 2017.

hrvatska euPravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić sastala se 9. siječnja 2017. s pomoćnikom ministra vanjskih i europskih poslova Amirom Muharemijem u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova. Razgovarali su o međunarodnim dokumentima o pravima djece, prijevodima tih dokumenata i njihovoj diseminaciji do svih onih, prvenstveno u državnim i drugim tijelima te ustanovama, koji se u svojem radu na različite načine bave djecom i dječjim pravima.

Više...
 
Posjet domu "Miljenko i Dobrila" u Kaštel Lukšiću Ispis E-mail
Četvrtak, 22. prosinca 2016.

miljenko i DobrilaU skladu s planom obilazaka institucija u kojima borave ili u kojima su privremeno ili trajno smještena djeca, savjetnica pravobraniteljice za djecu Branka Reić Kukoč posjetila je 15. prosinca 2016. Dom za djecu "Maestral", Podružnicu "Miljenko i Dobrila" u Kaštel Lukšiću. U razgovoru s predstojnicom podružnice Zdravkom Radošević upoznala se s aktualnim temama i uvjetima u domu.

Više...
 
Proslava obljetnice Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Ispis E-mail
Srijeda, 21. prosinca 2016.

sport predskolaNa Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 21. prosinca 2016. održana je svečana sjednica u povodu 57. obljetnice fakulteta. Tom prilikom su, u nazočnosti uglednih gostiju iz svijeta sporta i akademske zajednice, dodijeljena priznanja osvajačima medalja na Europskim sveučilišnim sportskim igrama 2016. godine. Gošća na svečanoj sjednici bila je i zamjenica pravobraniteljice za djecu Maja Gabelica Šupljika.

Više...
 
Priopćenje pravobraniteljice za djecu u povodu kampanje „Želim živjeti“ Ispis E-mail
Utorak, 20. prosinca 2016.

 

logo 1Pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić u svojim je medijskim istupima reagirala na poruke koje kroz kampanju „Želim živjeti“ te istoimeni videospot i plakate promiče inicijativa ProLife.hr, ocijenivši ih neumjesnim, uvredljivim i ponižavajućim za odrasle, osobito za žene, te obmanjujućim i uznemirujućim kako za odrasle, tako i za djecu. Također je proteklih dana primila veliki broj pritužbi građana na navedenu kampanju, stoga je ovo priopćenje ujedno i odgovor svima koji su joj se obratili u vezi s time.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 279

izvjesce 2015 21

MMS strategija naslovna str

COPE

strategija ve

Strategija Vijeća Europe za prava djeteta

2016. - 2021.

zbornik-radova-djeca-u-pokretu

Anketa

Sudjelovanje djece u reklamama trebalo bi:
 
www.webcamcaptures.cc ultoporn